We zijn blij dat we ook in Rijpwetering en Oud Ade weer liturgievieringen kunnen houden. We pakken het oude schema weer op. Dus om de week op zaterdag (Oud Ade) en zondag (Rijpwetering).

De eerstvolgende vieringen zijn:

zaterdag 20 juni 19.00 uur Eucharistieviering Voorganger: kapelaan Van Paassen
zondag 28 juni 9.15 uur Woord- & Gebedsviering Voorganger: diaken Van Aarle

Bij deze vieringen mogen maximaal 30 gelovigen aanwezig zijn. Als alles goed gaat, mogen we vanaf 1 juli weer gaan vieren met meer gelovigen (maximaal 100). Maar omdat we op 1,5 meter afstand van elkaar moeten zitten, zijn dat er in de kerken van Rijpwetering en Oud Ade veel minder.

Reserveren voor deze vieringen is en blijft verplicht. U kunt zich voor een viering aanmelden op maandag- en woensdagochtend (9.00-10.30 uur) op het secretariaat in Rijpwetering (tel. 071-5018278). Wilt u zich aanmelden voor een viering in een van de andere kerken in onze parochiefederatie, kijk dan in het reserveringsoverzicht.

Alle maatregelen inzake de anderhalvemeterregel-hygiëne (handen reinigen bij binnenkomst van de kerk, hoesten en niezen in elleboog, gebruik van papieren zakdoekjes) en gezondheid (bij verkoudheidsklachten en/of verhoging thuis blijven) dienen door alle betrokkenen strikt nageleefd te worden. Degenen die deelnemen aan vieringen doen dat op eigen risico.

Kijk HIER voor een overzicht van alle maatregelen.