Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha. Alpha is een introductie in het christelijk geloof die ook in Hoogmade wordt aangeboden. Wereldwijd hebben ruim 25 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd.

Op 22 september gaat een Alpha van start. In tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Is er meer? Waarom stierf Jezus? Hoe kun je geloven? Hoe leidt God ons? Wat doet de heilige Geest? Dat zijn een paar van de vele vragen die op deze avonden aan de orde komen.  Elke avond begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luisteren de Alpha-deelnemers naar een kort, inspirerend verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen.

De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven van 18:30 uur tot circa 21:00-21:30 uur in de kerkzaal van de Protestantse Kerk, Vissersweg 1a in Hoogmade. In Nederland hebben ruim 300.000 mensen een Alpha gevolgd. Of je jong of oud, gelovig of niet-gelovig bent; je bent van harte welkom!

Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor al je vragen. Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers op alphacursus.nl of facebook.com/AlphaWoubruggeHoogmade of mail naar alphaWouHoo@gmail.com. Je kunt ook contact opnemen met één van de deelnemende gemeenten:

Protestantse gemeente Hoogmade-Rijpwetering:
https://hoogmade-rijpwetering.protestantsekerk.net/

Clara & Franciscus federatie: https://rkgroenehart.nl

Gereformeerde Kerk Woubrugge: https://www.gereformeerdekerkwoubrugge.nl

Dorpskerk Woubrugge: https://www.dorpskerkwoubrugge.nl