Samen voor Onze Lieve Vrouw Geboorte kerk
Nieuwsbrief rondom parochiekern OLV Geboorte-De Goede Herder – 23

Vijfde zondag van Pasen
De Zondag voor de Oosterse Kerken brengt elk jaar op de vijfde zondag van Pasen (de vierde zondag ná Pasen) het oosterse christendom onder de aandacht binnen de Katholieke Kerk. Het motto van de viering zal zijn: ‘De weg naar het licht’. Lees meer hier op deze website. Klik hier.
Hoe kunt u de vieringen kijken?
Vanwege de Corona crisis zijn de vieringen in de parochiefederatie tot 1 juli, vervallen. De viering aanstaande zondag zal zijn vanuit Langeraar op zondagochtend om 10.00 uur (zonder publiek).
U kunt meevieren via de website www.rkgroenehart.nl.
Ga naar de website en klik op de banner “KLIK HIER, NU LIVE”.
De vieringen zijn ook te volgen via www.kerkomroep.nl (alleen in audio).
U kunt uw collecte digitaal doen door een bijdrage te storten op het bankrekeningnummer van onze parochiekern:
IBAN NL56 RABO 0123.2001.05 t.n.v. H. Franciscus BCP Hoogmade – Woubrugge
PKN-kerk open voor meditatie
PKN-kerk opent iedere zaterdag van 10:30 tot 12:30 uur, voor een moment van meditatie, het aansteken van een kaarsje, het opschrijven van een boodschap, of een (pastoraal) gesprek.Afwisselend zal Pastor Marjo Hoogenbosch of ds. Evert Westrik aanwezig zijn voor een (pastoraal) gesprek. Ook zal er orgel muziek te beluisteren zijn. Vrijwilligers zullen ter begeleiding aanwezig zijn. Dit alles zal plaats vinden onder de R.I.V.M. corona voorschriften.
Lees meer hier.
Actie Kerkbalans komt eraan
Na de brand is gebleken, dat wij als geloofsgemeenschap het belangrijk vinden om naar elkaar om te zien, gastvrij te zijn en inspirerende vieringen te houden in Hoogmade.De besluitvorming of de kerk wordt herbouwd is afhankelijk hoe vitaal Hoogmade en Woubrugge zijn als kerkgemeenschap.U kunt meehelpen door in te schrijven als vrijwilliger en door mee te doen aan Actie Kerkbalans. Binnenkort valt de brief Actie Kerkbalans in de brievenbus, doe mee en houdt uw geloofsgemeenschap vitaal!
Moederdag – koop een kaartje
De dames van klein onderhoud hebben kaarten te koop. Loop langs op Hendrik Meijerplantsoen 19. Er staat buiten een box. U kunt een kaartje uitzoeken en afrekenen. De opbrengst gaat naar onze parochiekern Onze Lieve Vrouw Geboorte – De Goede Herder.
Interessante links voor gezinnen

Interessante links RK Geloof


Links Federatie en Parochiekern

Copyright © *2020* *Parochiekern Hoogmade-Woubrugge*
Mocht iemand deze nieuwsbrief willen ontvangen, geeft het mail adres door op:
*bcp_hoogmade_woubrugge@rkgroenehart.nl*Of voor vragen over onze parochiekern, neem contact op met: bcp_hoogmade_woubrugge@rkgroenehart.nl
Wilt u de nieuwsbrief ontvangen op een ander e-mail adres?
U kunt hier uw voorkeur e-mail adres opgeven of uitschrijven.