Vanwege de coronacrisis zijn bijna alle kerken in onze parochiefederatie voorlopig gesloten.
Alleen in Langeraar en Roelofarendsveen wordt er om en om op zondag gevierd.
En doordeweeks – van maandag tot en met vrijdag – wordt er gevierd in Roelofarendsveen en Leimuiden (in deze plaats op donderdag).

Dit zijn allemaal besloten vieringen waarbij het helaas niet is toegestaan dat er meerdere gelovigen bij aanwezig zijn.
De vieringen zijn allemaal wel te volgen via online kanalen, zoals op zondag YouTube (tv.rkgroenehart.nl) of de website www.rkgroenehart.nl. En doordeweeks via kerkomroep.nl of de facebookpagina van de parochiefederatie.

Collectes vinden voorlopig niet meer plaats. Veel parochianen willen echter wel iets bijdragen.
Dat kan nu digitaal.

Er zijn diverse mogelijkheden. De eerste is een digitale collecte.
Scan met uw smartphone de volgende QR-code, en volg verder de instructies. Nadat u het bedrag hebt ingevuld, wordt u voor de afrekening doorgeleid naar uw bank.
Kunt u de code niet scannen of hebt u geen smartphone? U kunt uw bijdrage ook overmaken via de website http://collecte.rkgroenehart.nl.


De tweede mogelijkheid is een digitale donatie.
Scan met uw smartphone de volgende QR-code, en volg verder de instructies. Nadat u het bedrag hebt ingevuld, wordt u voor de afrekening doorgeleid naar uw bank.
Kunt u de code niet scannen of hebt u geen smartphone? U kunt uw bijdrage ook overmaken via de website http://donatie.rkgroenehart.nl.

U kunt uw bijdrage echter ook rechtstreeks overmaken vanaf uw eigen bankrekening. Boek uw bijdrage dan over naar rek. NL49 RABO 0355 9199 15 t.n.v. Clara & Franciscus federatie, met in de omschrijving ‘collecte’. Eventueel kunt u de naam van de lokale parochiekern vermelden.

Hartelijk dank voor uw bijdrage!