Centrum Vronesteyn leidt mannen op die als priester of diaken hun leven willen geven voor de opbouw van de parochies in het bisdom Rotterdam. Als diocesane priester of diaken ben je verbonden met de gelovigen en met alle mensen van goede wil in het gebied dat aan het bisdom is toevertrouwd. Hier mag je het evangelie verkondigen in woord en daad. God roept mensen heel persoonlijk, ook anno nu.

Roepingenzondag vindt dit jaar plaats op 3 mei.
Helaas zijn bijna alle kerken gesloten en vinden er dus ook geen collectes plaats.
Tijdens de tv-mis, die op 3 mei vanuit Roelofarendsveen komt, wordt aandacht besteed aan Roepingenzondag. De celebrant tijdens de tv-mis is de rector van Vronesteyn: pastor Walter Broeders.

Bid mee op Roepingenzondag 3 mei en steun Vronesteyn via IBAN NL29 INGB 0000 3656 73 of www.vronesteyn.nl.

Wilt u meer informatie over Roepingenzondag, of voor de mogelijkheden van een studie op Vronesteyn? Kijk dan op www.bisdomrotterdam.nl. Of neem contact op met het lokale secretariaat. Daar ligt informatie over de opleidingen van Vronesteyn. Vanwege de coronatijd wel eerst even bellen om te kijken wanneer ze open zijn.