Lief en Leed

Helaas is er vorige keer weer iets fout gegaan. De verkeerde dopeling stond bij de datum van 16 februari. Dat wordt hieronder rechtgezet. Wat vervelender is dat het kopje GEDOOPT bij het overzetten naar het blad is gewijzigd in OVERLEDEN. Gelukkig hebben we de ouders op tijd kunnen inlichten over deze fout. Hieronder een rectificatie van de Centrale redactie:

RECTIFICATIE:

In de Samenstromen van april is abusievelijk de naam van Jaydee Johanna Maria van der Voorn opgenomen als ‘overleden’. Dit is niet juist. Wij bieden onze welgemeende excuses aan voor deze ernstige fout.

Centrale redactie Samenstromen

Gedoopt:

16 februari        Mila Joanna Victoria, dochter van Jim en Maaike van Eijk

Waarschijnlijk zal in juni worden gedoopt:

Jaydee, Johanna, Maria, dochter van John en Manon v.d. Voorn

Overleden:

30 maart          Corrie van der Laan – Hoogervorst       86 jaar