Afscheid van mevrouw Van der Laan

Wat zijn we verdrietig met ons koor. Wat zullen we haar missen. Onze mevrouw Van der Laan. Eén van onze grootste fans vanaf het eerste uur dat ons koor bestaat.

Wat hebben we een mooie herinneringen aan haar. Vroeger hadden we onze eerste koorfeestjes bij familie Van der Laan in de achtertuin. We gingen dan barbecueën, zwemmen in de plas en jeu de boulen met elkaar. Met een gigantische beker als eerste prijs.

Onze geluidsinstallatie hebben we aan haar te danken en met Pasen en Sinterklaas werden we ieder jaar weer verrast met de liefste (en lekkerste!!) attenties.

Diverse bijzondere vieringen hebben we op mogen luisteren. Zoals ook twee jaar geleden. Toen mochten we als verrassing zingen tijdens een feestelijke viering dat mevrouw Van der Laan 85 jaar oud werd. Wat was ze verbaasd, blij en dankbaar.

Als we haar weleens vroegen wat zij wilde horen tijdens één van onze bijzondere vieringen dan was het altijd ‘een mooi Marialied’. En het liefst die van Ton (Wassenburg): het Wees Gegroet.

Toen wij ons rouwstuk in de kerk brachten was daar verder niemand. Mevrouw Van der Laan stond er wel al. Mijn gitaar had ik bij me. En toen hebben we het gezongen. Ons Wees Gegroet speciaal voor u. Omdat wij u zo zullen missen…

Koor De Horizon