Vanwege de coronacrisis zijn de meeste vieringen in onze parochies H. Clara en H. Franciscus de komende maanden, in ieder geval tot 1 juni, vervallen.
Alleen in de H. Petruskerk in Roelofarendsveen en de H. Adrianuskerk in Langeraar vinden nog vieringen plaats. Deze zijn besloten, dus zonder publiek.
In de weekenden vinden de eucharistievieringen afwisselend plaats in Langeraar en Roelofarendsveen, op zondagochtend om 10.00 uur.

Vanaf heden zijn deze vieringen live mee te kijken via onze website www.rkgroenehart.nl.
Ga naar de website en klik op de banner KLIK HIER, NU LIVE. U bent vervolgens live via beeld en geluid verbonden met de viering.
U kunt meekijken vanaf ongeveer 10 minuten voor aanvang van de viering. Lukt het niet, ga dan opnieuw naar de website en klik op de banner (pagina vernieuwen).

Ook de vieringen van het paastriduüm (Witte Donderdag, Goede Vrijdag en Paaszaterdag) en Eerste Paasdag worden live uitgezonden.
Daarnaast zijn de vieringen ook te volgen via www.kerkomroep.nl (alleen in audio, met geluid).

Het vieringenschema voor de komende tijd is als volgt:

Zondag 5 april 10.00 uur Langeraar
Donderdag 9 april (Witte Donderdag) 19.00 uur Langeraar
Vrijdag 10 april (Goede Vrijdag) 19.00 uur Langeraar
Zaterdag 11 april (Paaswake) 21.30 uur Langeraar
Zondag 12 april 10.00 uur Roelofarendsveen

Abonneer u op het YouTube-kanaal van de HH. Clara & Franciscus federatie (klik HIER). U krijgt dan automatisch een bericht als er een nieuw filmpje is of een live uitzending.