Samen voor Onze Lieve Vrouw Geboorte kerk
Nieuwsbrief rondom parochiekern OLV Geboorte-De Goede Herder – 13

Eerste zondag in de 40 dagen tijd

Komend weekend zal onze viering om 9:15 uur in Drieluik zijn met Diaken van Aarle als voorganger. Nederlandstalig Koor zal voor de muzikale begeleiding zorgen.

In het Protestante kerkje aan de Does zal een familieviering zijn om 10:00 uur met als thema: ‘Waarom juich je voor mij?”.  Inspiratie zal voor de muzikale begeleiding zorgen.

Het rooster is hier te downloaden.

Vieringen in Hoogmade
Na de brand is uitgeweken naar andere locaties om de vieringen te vieren. Er is nu een mogelijkheid om uw mening te laten horen over het vieren in Hoogmade.

  • U kunt de vragenlijst hier lezen, invullen en uitprinten. Klik hierbij op de link.
    OF
  • U kunt ook de vragenlijst electronisch invullen via deze link.
Pastorie vrijgegeven
De afgelopen week is hard gewerkt om de pastorie aan de Kerkstraat weer gebruiksklaar te maken. Het secretariaat en de Lodewijkzaal zien er uit, alsof er geen brand heeft gewoed.

 

 

Missie, Ontwikkeling en Vrede (MOV)
Jeanne Borst en Twan Goes vormen samen de MOV-groep. Tijdens de Vastentijd organiseren ze leuke acties. Lees hier over de acties. Wil je helpen? Laat het ons weten! Klik hier.

 

Wandelen in Roelofarendsveen
Op zondag 22 maart is er een wandeling in Roelofarendsveen. U kunt kiezen uit twee afstanden: 5 km en 10 km.
De bijdrage voor de wandeltocht is Euro 3,-. De opbrengst van de wandeling gaat naar de Vastenactie. Lees hier meer. LINK

Bedevaart – Banneux
Ieder jaar organiseert het Banneux-comité Bisdom Rotterdam verschillende bedevaarten naar Banneux, een plaatsje in de Belgische Ardennen waar Maria verschenen is aan Mariëtte Beco.
Behalve tijd voor gebed, rust en bezinning zijn er ook voldoende momenten voor gezelligheid en ontmoeting met andere mensen. U kunt op de volgende website er meer over lezen, link naar website.
Bedevaart – Lourdes
Van 5 tot en met 12 juni organiseert VNB voor de parochianen van Clara- en Franciscus een reis naar Lourdes. U kunt meer over deze reizen lezen op de website van VNB of contact opnemen met Anneke Rietbroek (telefoon: 071 – 331 3057).