Mogen wij heel even uw aandacht. Al een aantal jaren organiseert de werkgroep diaconie Langeraar het project “Gast aan tafel” in de vastentijd. Dit jaar is de vastentijd van 26 februari tot en met 9 april. Het doel van dit project is om mensen uit uw eigen omgeving wat beter te leren kennen en een paar uurtjes gezellig met elkaar door te brengen.

Nodig één of meer mensen uit om plaats te nemen aan uw tafel en samen een hapje te eten. Dit kan voor zowel de gasten maar ook voor u als gastvrouw/heer een klein feestje en een warm moment zijn. Bepaal zelf wie u uit wilt nodigen. Misschien is het iemand die u kent van een vereniging of tijdens de koffie momenten achter in de kerk weleens spreekt. Of iemand die u nooit spreekt maar wel regelmatig tegenkomt. Of iemand waarvan u denkt dat diegene behoefte heeft aan wat aanspraak/aandacht. Kijk eens om u heen en vertel over dit project, dat u het fijn zou vinden als hij/zij bij u een hapje mee komt eten. Spreek dan samen een datum en tijd af en maak er een gezellige maaltijd van. Een maaltijd die u zelf samenstelt naar uw eigen kunnen. Misschien heeft u in het verleden al eens meegedaan en wilt u ook dit jaar weer meedoen!!

Meld u aan! Bij aanmelding ontvangt u een mooie kaars met een afbeelding van de H. Adrianuskerk die aan het begin van de avond met elkaar aangestoken kan worden. Zo is het duidelijk dat u meedoet aan het project “Gast aan tafel” georganiseerd vanuit de kerk. Aanmelden kan persoonlijk bij onderstaande leden van de werkgroep of via de mail. Ook ligt er, vanaf het weekend vóór de vastentijd, een lijst achter in de kerk waarop u zich kunt aanmelden. Omdat wij graag willen weten of ons project geslaagd is, vinden wij het fijn om uw aanmelding te ontvangen. Wij hopen op veel gezellige ontmoetingen voor u als gastvrouw/heer en uw gast(en).

Marrie Akerboom tel: 603170 marrie.akerboom@planet.nl

Jany Keijzer tel: 604333 jany.kees@ziggo.nl

Agatha van Kints tel: 609090 wim@vankints.nl

Sandra Versluis tel: 603591 sandra.versluis@live.nl