Samen voor Onze Lieve Vrouw Geboorte kerk
Nieuwsbrief rondom parochiekern OLV Geboorte-De Goede Herder – 12

Eucharistieviering (23 februari)

Komend weekend zal onze viering om 11:15 uur in Drieluik zijn met pastor M. Kuipers als voorganger. Nostalgie zal voor de muzikale begeleiding zorgen.
Pastor M. Kuipers woont in Voorhout. Hij is met emiritaat sinds 2005.

Het rooster is hier te downloaden.

Begin van de Vastentijd
Op woensdag, 26 februari, is het Aswoensdag. U kunt dan naar de Woord- en Communieviering in Woudsoord (10:00 uur) met pastor Hoogenbosch als voorganger met uitdelen van askruisjes.Om 19:00 uur is er een viering in de H. Bavokerk in Oud Ade met als voorganger pastor Hoogenbosch met uitdelen van askruisjes. Dameskoor OA/RW zorgt voor de muzikale begeleiding.

 

Nieuw bestuurslid benoemd
De bisschop van Rotterdam heeft Karin van der Kaaden met terugwerkende kracht per 1 januari 2020 benoemd tot lid van het bestuur van de parochie H. Franciscus te Roelofarendsveen.
In aanbouw bij het kerkhof
Bij de ingang van het kerkhof is een gat gegraven (aan de kant van de Van Alcmaerlaan). De grote vraag is: “Wat zal daar komen?”. De boomwortels maken het moeilijk om een goed gat te graven om een hek te plaatsen. De vrijwilligers van groot onderhoud zullen de komende weken aan dit project verder gaan.De maker van het hek had een bijnaam: Gat Verdoem. Het hek zal genoemd worden naar de maker van het hek. En voor degenen die het niet weten: Gat Verdoem was de de opa van Ton Deckers die ons hek gratis in bruikleen geeft.

Copyright © *2020* *Parochiekern Hoogmade-Woubrugge*

Mocht iemand deze nieuwsbrief willen ontvangen, geeft het mail adres door op:
*bcp_hoogmade_woubrugge@rkgroenehart.nl*

Of klik op deze link: bcp_hoogmade_woubrugge@rkgroenehart.nl

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen op een ander e-mail adres?
U kunt hier uw voorkeur e-mail adres opgeven of uitschrijven.