Een aantal mensen gaven ons door dat ze het mortuarium zo’n koude uitstraling vonden hebben. We hebben dat eens met een groepje mensen bekeken en vonden dat eigenlijk ook. Het komt vooral door de koude witte tegelvloer. Om het wat huiselijker te laten zijn dachten we aan een donkere mat en wat extra lampen. De lampen hadden we nog liggen in de opslag, Het zijn lampen die vroeger in de kerk hebben gehangen. De loper is nogal kostbaar vanwege het grote oppervlak. Maar de firma de Boer had daar een gratis oplossing voor. We mochten de tegels die zij nog hadden liggen daarvoor gebruiken en met een paar vrijwilligers hebben we die netjes neergelegd. Bijkomend voordeel is dat als de mensen van het kerkhof de kerk inlopen, dat we niet een modderige witte vloer hebben. Degenen die ons hun vraag doorgaven, zijn erg tevreden met het resultaat. De sponsor én de vrijwilligers worden weer hartelijk bedankt!!

BCP