Zet zich in voor het beschikbaar maken van verschillende vormen van voortgezet onderwijs, voor mensen in ontwikkelingslanden. Bovendien ondersteunt Vastenactie hen bij het opzetten van een eigen onderneming. Zo kunnen deze mensen straks genoeg verdienen om zichzelf én hun gezin te onderhouden. Daarmee zijn zij in staat bij te dragen aan hun gemeenschap. Zoals u van ons gewend bent, vragen we hiervoor tijdens deze vastenperiode een bijdrage in de wekelijkse deurcollecte. Weet dat uw bijdrage toekomst geeft.

Binnen onze kerklocatie Nieuwkoop kunt u de volgende activiteiten verwachten:

  • We doen actief mee met het inzamelen van oud gereedschap en naaimachines
  • We houden elke week een collecte
  • Als werkgroep zullen we zo veel mogelijk samenwerken met andere werkgroepen bij het voorbereiden van vieringen
  • Zoeken we samenwerking met “TOM In de Buurt.

Voor meer informatie zie posters achter in de kerk of bel met Tineke Uijttewaal 0172-538322 of Peter Oorthuizen 0172 574199

MOV