Eucharistieviering (16 februari)

Komend weekend zal onze viering om 9:15 uur in Drieluik zijn met Diaken A. van Aarle als voorganger. LEF zal voor de muzikale begeleiding zorgen.

Het rooster is hier te downloaden.

Update over het kerkgebouw en pastorie
We beginnen met de eerste acties om het secretariaat weer gebruiksklaar te maken. Vooralsnog mag het rechtergedeelte van de pastorie tot en met windkracht 7 worden gebruikt of worden bewoond. Werkzaamheden zullen worden opgestart om de pastorie toegankelijk te maken. Verbij Hoogmade zal de stoep repareren en het hek verplaatsen, zodat de toegang tot het secretariaat vrij is.Er is ook toestemming om het kerkgebouw te stabiliseren. Het stabiel maken van de muren zal ongeveer zes weken gaan duren. Na de stabilisatie vindt er een forensisch onderzoek plaats. Als het forensisch onderzoek is afgerond kunnen we de staat van het metselwerk, vloeren, etc beoordelen. Lees hier het persbericht van de Gemeente Kaag en Braassem.
Koffieschenkers gezocht

Na de vieringen wordt koffie en thee gedronken, zodat er kan nagepraat worden. Dit wordt mogelijk gemaakt door de koffieschenkers!
We zoeken koffieschenkers. Wilt u bij het team aansluiten, laat het ons weten via de mail.

Krachtmeting tussen kunst en religie
Op donderdag 20 februari om 20:00 uur geeft de Woubrugse kunstenaar Feike de Vries een lezing met de titel: ‘Krachtmeting tussen kunst en religie‘. De lezing wordt gehouden in de Gereformeerde Kerk, dr. A. Kuyperweg 1, Woubrugge. De toegang bedraagt: € 5,-; graag vooraf aanmelden via: dorpsleerhuiswoubrugge@gmail.com 

 

 

Copyright © *2019* *Parochiekern Hoogmade-Woubrugge*
Mocht iemand deze nieuwsbrief willen ontvangen, geeft het mail adres door op:
*bcp_hoogmade_woubrugge@rkgroenehart.nl*

Of klik op deze link: bcp_hoogmade_woubrugge@rkgroenehart.nl
Wilt u de nieuwsbrief ontvangen op een ander e-mail adres?
U kunt hier uw voorkeur e-mail adres opgeven of uitschrijven.