Twee jaar geleden werd in onze parochiekern de Passion georganiseerd.
Tot tweemaal toe was de kerk helemaal gevuld met belangstellenden. Niet zo veel later kwam het verzoek vanuit De Kwakel om de Passion ook daar voor het voetlicht te brengen. Ook daar het afgelopen jaar een bomvolle kerk en dankbaar publiek.

En wat schetste onze verbazing toen we het afgelopen najaar weer een verzoek kregen om de Passion nogmaals uit te voeren, dit keer in Mijdrecht. De contacten werden gelegd en afspraken werden gemaakt. We bezochten de kerk, bespraken zaken met de beheerscommissie en Revival zong er in november een keer om te ervaren hoe de akoestiek daar is. Het kerkgebouw in Mijdrecht is erg hoog en plat gezegd zou je het een galmbak kunnen noemen. Geluidsman Dik Bontebal kan zijn hart helemaal ophalen als hij daar het geluid mag verzorgen. Het gaat te ver om te vertellen hoe dit technisch gezien allemaal in zijn werk zal gaan, maar we hebben er weer alle vertrouwen in. 

Dus, zondag 5 april, om 15.00 en 19.00 uur, tweemaal de Passion.
Stiekem hoopt men in Mijdrecht op  2 x 400 toeschouwers. We gaan het zien.
Heeft u onze uitvoering nog niet gezien? U bent welkom!