Samen voor Onze Lieve Vrouw Geboorte kerk
Nieuwsbrief rondom parochiekern OLV Geboorte-De Goede Herder – 10

 

Woord- en Communieviering  (9 februari)

Komend weekend zal onze viering om 11:15 uur in Drieluik zijn met Frans Dam als voorganger. Inspiratie zal voor de muzikale begeleiding zorgen.

Afgelopen zondag vierden wij Maria Lichtmis, in deze nieuwsbrief vindt u meer informatie over Maria Lichtmis.

Het rooster is hier te downloaden.

Nieuwe Samenstromen
De nieuw editie van Samenstromen is bezorgd. In Samenstromen vindt u informatie van alle parochiekernen binnen de Federatie. Samenstromen is ook te lezen op de website, via deze link.
In Samenstromen is een oproep voor kinderen in de leeftijd van groep 8. Zij kunnen informatie ontvangen over het Heilig Vormsel. Als u  informatie wilt over de voorbereiding, stuur dan een mail naar info@rkgroenehart.nl.
Maria Lichtmis – deel 2
Maria Lichtmis is, anders dan de naam doet vermoeden, in eerste instantie een Christus-feest. Het centrale thema is de openbaring van Christus als ‘het Licht dat voor alle volkeren straalt’. Maria, de moeder van Jezus, is de draagster van dit goddelijke licht. Omdat de lichtprocessie tijdens de mis van die dag als een huldeblijk aan de Moeder Gods werd beschouwd, heeft het feest van 2 februari in het Nederlandse taalgebied de naam Maria Lichtmis gekregen. Lees meer.
Als God Renoveert
Binnen onze parochie worden avonden georganiseerd, waar het boek: Als God Renoveert wordt gelezen. Namens onze parochiekern nemen deel: Jan van Schie, John Oliehoek, Connie Koeleman en Michel Volwater.
Copyright © *2020* *Parochiekern Hoogmade-Woubrugge*
Mocht iemand deze nieuwsbrief willen ontvangen, geeft het mail adres door op:
*bcp_hoogmade_woubrugge@rkgroenehart.nl*
Of klik op deze link: bcp_hoogmade_woubrugge@rkgroenehart.nl
Wilt u de nieuwsbrief ontvangen op een ander e-mail adres?
U kunt hier uw voorkeur e-mail adres opgeven of uitschrijven

Download de nieuwsbrief nieuwbrief 10