Voor de allerkleinsten was de zondag vóór Kerstmis een viering voorbereid rond het aloude kerstverhaal. Zo’n 25 ouders met hun kinderen waren naar de Orangerie gekomen voor een speelse bijeenkomst. Pia en Rosa hadden er een mooi geheel van gemaakt. Pia las het verhaal voor en daarbij werden op het scherm de bijbehorende afbeeldingen getoond. 

Met verkleedkleren mochten de kinderen Jozef en Maria zijn. Er was een kribje met een baby en vol enthousiasme deden de kinderen mee. De koningen kwamen met goud, er werd aan wierook en mirre geroken en ook de liedjes werden meegezongen. Na het verhaal konden kinderen, na wat lekkers, een kerststukje maken en nog wat andere dingen knutselen, daarbij geholpen door Gerda en Mien. 

Het werd een geslaagde bijeenkomst. Een bijeenkomst waar je als vrijwilliger toch al gauw zo’n dag mee bezig bent. En dat allemaal om ook de kinderen bij het kerstgebeuren te betrekken.
We zijn hen erkentelijk voor hun inzet.