Op 24 december om 17.00 uur kwamen zo’n 55 bezoekers naar de gebedsviering voor gezinnen. Omdat de verkleedkleren van zolder kwamen en nogal muf roken, werden ze mee naar huis genomen, kregen een sopje en werd alles weer gestreken en wel meegenomen naar de pastorie. Toen ik de kleren ’s middag klaarlegde voor de kinderen, vroeg ik aan één van de aanwezige dames, die daar boekjes zaten te nieten en vouwen, of zij wisten waar de engelenjurkjes vandaan kwamen, een stuk of acht identieke jurkjes, allen met een onderjurkje erbij en voorzien van een rode sjerp. Tot mijn grote verbazing bleken deze jurkjes al zo’n zeventig jaar oud te zijn. Ze waren genaaid door juffrouw van Fulpen, bij velen bij u nog bekend van de lagere school.
De aanwezige dames, allen de 65 al enige tijd gepasseerd (sorry, dames) hadden ze zelfs gedragen als bij een kerkelijke activiteit bruidje mochten zijn. Dan gingen ze passen bij juffrouw van Fulpen en kregen ze de jurk voor die gelegenheid mee naar huis. Wat een prachtig stukje geschiedenis mochten we gebruiken in de kerstviering. Jurkjes van parachutestof, hoe geschikt kunnen ze zijn voor de engelen in het kerstverhaal. Het werd een zachte landing voor de pasgeboren Jezus in het kerstverhaal dat we samen met de kinderen speelden.

Een fijne viering met liedjes die door aanwezigen uit volle borst werden meegezongen. Ook hier is weer veel werk verzet om de kinderen een actieve rol te geven in de viering.                
Hierbij weer veel dank aan al die mensen die meegeholpen hebben.