Kerstmis 2019

Woensdag 18 december kwam de school De Rietkraag de kerstviering houden in de kerk, zaterdag 21 december was er een woord- en communieviering, kerstavond gezinsviering, kerstnacht viering met Andante en Cantabo uit Noorden, 25 december 1 e kerstdag een viering om 9.15 uur en in de middag kindje wiegen, 29 december zondagsviering met oliebollen na en 31 december de oudejaarsviering.
De schoonmaakploeg heeft de kerk spic en span schoongemaakt, de poetsgroep heeft al het koper en zilver weer
blinkend gepoetst, de bloemengroep heeft uren gewerkt aan de prachtige kerstversiering, de boekjesmakers draaide
overuren met het drukken van maar liefst zeven boekjes voor de vieringen en de groep die de kerststal binnen en buiten verzorgden(dit keer mét schaapjes) en de verlichte ster boven de ingang van de kerk. Ook de werkgroepen
gezinsvieringen en kindje wiegen waren druk met de voorbereidingen. En dan de kosters die alles voorbereidden en weer opruimden en de koren die wekenlang gerepeteerd hebben om goed voor de dag te komen. Geweldig. Bij elkaar
opgeteld waren er 1.709 kerkgangers. De kerk heeft in deze tijd dus wel degelijk nog een functie! Dank aan alle
vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt.

BCP