Open deze mail in uw eigen browser
Samen voor Onze Lieve Vrouw Geboorte kerk
Nieuwsbrief rondom parochiekern OLV Geboorte-De Goede Herder – 7

Eucharistieviering (19 januari)

Komend weekend zal onze viering om 9:15 uur in Drieluik zijn met Pastoor Glas als voorganger.
Het koor, LEF, zal voor de muzikale begeleiding zorgen.

Het rooster is hier te downloaden.

 

Katholiek Nieuwsblad

In het Katholiek Nieuwsblad is een onderzoek gepubliceerd over het sluiten van kerken in dorpen. Aan het begin van een nieuw decennium nodigt dit artikel uit om na te denken hoe we deze jaren twintig een decennium van geestelijke opbouw kunnen maken. U kunt meer lezen door op deze link te klikken.

 

 

Nieuwjaarsreceptie

Afgelopen zondag was er een receptie voor alle inwoners van Hoogmade in de Nederlands Hervormde Kerk. Tussen de EK schaatswedstrijden kwamen veel leden van beide kerken en andere belangstellenden een glas prosecco heffen op het nieuwe jaar.

Burgemeester Marina van der Velde, voorzitster van de Kerkeraad Femke Kortekaas en pastor Hoogenbosch heetten de aanwezigen welkom. Het was een verbindende en gezellige bijeenkomst en een nieuwe traditie is in Hoogmade geboren. De receptie was een gezamenlijke actie van PKN kerk Hoogmade-Rijpwetering en RK parochiekerk Hoogmade-Woubrugge.

Kerkveiling uitgesteld

De muren van het kerkgebouw zijn niet stabiel. De offertes om de muren stabiel te krijgen worden bekeken door de verzekeraar. Als de muren stabiel zijn, kan het middenschip betreden worden en bekeken worden wat de bouwtechnische staat is. Waarschijnlijk is in maart meer bekend over hoe de totale schade. Daarom heeft de Stichting De Groene Punt besloten de kerkveiling uit te stellen totdat er meer bekend is.

Copyright © *2019* *Parochiekern Hoogmade-Woubrugge*
Mocht iemand deze nieuwsbrief willen ontvangen, geeft het mail adres door op:
*bcp_hoogmade_woubrugge@rkgroenehart.nl*
Of klik op deze link: bcp_hoogmade_woubrugge@rkgroenehart.nl
Wilt u de nieuwsbrief ontvangen op een ander e-mail adres?
U kunt hier uw voorkeur e-mail adres opgeven of uitschrijven.

 

Download de hier Nieuwsbrief-7