Kerstvieringen 2019

Op 24 en 25 december waren de kerstvieringen in De Schuur. Het was hartverwarmend te zien hoeveel werk is verzet door diverse werkgroepen. Een aantal jonge ouders heeft samen met pastor Hoogenbosch voorbereid en geoefend met de kinderen, met een mooi resultaat.

Ook kregen we veel hulp en materialen aangeboden. Speciaal willen we noemen de Katholieke Basisschool uit Reeuwijk, die de beelden voor de kerststal heeft geschonken, de heer Weijers uit Woubrugge die de versieringen heeft geschonken, CCH en de beheerder, Jos van der Wereld (voor de service en koffie).
De Nederlandse pers was zeer geïnteresseerd hoe onze parochiekern Kerstmis zou vieren. Op de website van Stichting De Groene Punt, kunt u alle nieuwsberichten vinden.

Op Kerstavond heette Els de Groot iedereen welkom als teken van gastvrijheid.
Voor de vieringen in Drieluik zoeken we gastvrouwen en gastheren om mensen te verwelkomen, het liturgieboekje en liedblad aan te reiken. Is dat iets voor u en wilt u meehelpen aan een goede sfeer rond de vieringen? Laat het weten door contact op te nemen met Paul Wolvers of het secretariaat.