Bijzondere vieringen

Op zondag 2 februari vieren we Maria Lichtmis met een familieviering. In het evangelie horen we dat Jozef en Maria met Jezus naar de tempel gaan. Dit is een mooie zondag waarop de communicanten zich zullen voorstellen. Bij de voorbereidingen van de familieviering op Kerstavond is er een kleine groep Familievieringen gevormd. Samen met de voorganger zullen zij de volgende familievieringen van 2 februari en 5 april (Palmzondag) voorbereiden.

 

Aswoensdag

De veertigdagentijd begint op woensdag 26 februari met het uitreiken van het askruisje. Dit zal dit jaar gebeuren in de grote zaal van huize Woudsoord om 10.00 uur. U bent van harte welkom. Houdt u er rekening mee dat u in de directe nabijheid van het huis niet kunt parkeren. U kunt mensen tot bij de deur brengen en elders in de omgeving parkeren.

Doopouders en bruidsparen

De verwoesting van de kerk heeft ons allemaal flink door elkaar geschud.
Intussen gaat het leven ook door. Kinderen worden geboren, mensen worden ziek en relaties groeien uit tot een duurzaam samenleven. Als dan het verlangen opkomt naar de Doop of het Huwelijk, komt ook de vraag op naar hoe en waar dat te vieren. Ik nodig u uit om in dat geval mij even te bellen of te mailen, zodat we met elkaar tot een goede keuze kunnen komen.

 

Pastor M. Hoogenbosch