Op zondag 15 maart (14.00-16.30 uur) staan de deuren van Vronesteyn tijdens de Oriëntatiedag open voor mannen die nadenken over het priesterschap of diaconaat. De Oriëntatiedag geeft gelegenheid tot kennismaking, gesprek en oriëntatie.

Op de Oriëntatiedag kun je met je vragen terecht bij de rector van de priester- en diakenopleiding, bij de spirituaal (de geestelijk leidsman die bij de opleiding is betrokken) en bij studenten. Je krijgt informatie over het opleidingstraject, de studie, de geestelijke vorming, stages. Je kunt het huis zien waar de studenten wonen, de kapel waar de vieringen worden gehouden, de bibliotheek en de woonkamer.

Vronesteyn is gemakkelijk met de trein te bereiken: vijf minuten lopen vanaf halte Voorburg-Leidschendam.

Oriëntatiedag Vronesteyn
15 maart
Park Vronesteyn 14
2271 HS, Voorburg

Meld je aan via priesteropleiding@bisdomrotterdam.nl of met dit formulier.