Open deze mail in uw eigen browser

Samen voor Onze Lieve Vrouw Geboorte kerk

Nieuwsbrief rondom parochiekern OLV Geboorte-De Goede Herder – 6

Doop van de Heer (12 januari 2020)

Komend weekend zal onze viering om 11:15 uur in Drieluik zijn met Frans Dam als voorganger en Toos van der Hoorn als lector. De cantoren worden begeleid door André Overdevest op piano.

Het rooster is hier te downloaden.

Misintenties aanvragen
Het secretariaat is dinsdagochtend geopend op Hendrik Meijerplantsoen 21 van 9:30 uur tot 10:30 uur. U kunt daar langs gaan om een misintentie aan te vragen of voor andere vragen.
U kunt ook per mail contact opnemen. Het e-mail adres van het secretariaat is: hoogmade_woubrugge@rkgroenehart.nl.De kosten voor een misintentie bedragen Euro 15,-.
Versterking uit Woubrugge gezocht
Een aantal leden van de pastoraat-groep en de beheercommissie mogen  hun termijn niet verlengen. Voor beide groepen zijn we op zoek naar versterking uit Woubrugge. Heb je een idee wie een goed aanspreekpunt kan zijn voor de Woubrugse parochianen, laat het ons weten.
Actie Kerkbalans
Op 17 januari start de Actie Kerkbalans. Dit jaar met gemengde gevoelens, omdat het kerkgebouw afgebrand is. Juist nu, is het belangrijk om als parochiekern actief bij te dragen. Onze parochiekern mist inkomsten, doordat de zendmasten er niet meer zijn.

Copyright © *2019* *Parochiekern Hoogmade-Woubrugge*

Mocht iemand deze nieuwsbrief willen ontvangen, geeft het mail adres door op:
*bcp_hoogmade_woubrugge@rkgroenehart.nl*

Of klik op deze link: bcp_hoogmade_woubrugge@rkgroenehart.nl

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen op een ander e-mail adres?
U kunt hier uw voorkeur e-mail adres opgeven of uitschrijven.

Download de hier Nieuwsbrief-6