Wat als jouw kerkgebouw er nou niet meer zou zijn?  Met in ons achterhoofd de ramp die zich in Hoogmade heeft voltrokken met het afbranden van de O.L.Vr.Geboortekerk, is dat niet zo’n vreemde vraag. Plotseling word je geconfronteerd met het verlies van een geliefd kerkgebouw. Dat je ervan houdt, besef je pas na zo’n gebeurtenis. Je moet er niet aan denken om het kwijt te raken. Ook als je er niet zo vaak meer komt, blijft die kerk toch een deel uitmaken van je leven. Het blijft een plek van samenkomen op scharniermomenten in een leven en voor de trouwe kerkgangers van wekelijkse ontmoeting. We beseffen dat we er zuinig op moeten zijn en dat we het gebouw goed moeten verzorgen. Maar daar is geld voor nodig.
Het is mede daarom dat jaarlijks de actie Kerkbalans wordt gehouden. 

Op 18 januari wordt het startschot gegeven voor de actie Kerkbalans.

Geeft u om de kerk?   Geef dan gul voor de kerk!