Wie doet er mee met het kerstspel? Een week vóór de vernietigende brand die de kerk van Hoogmade grotendeels in de as legde, leek kerst nog ver weg en was deze oproep op onze website ‘business as usual’. Maar op 4 november werd alles anders.
KRO Kruispunt laat zien hoe Hoogmade zich opmaakt voor Kerstmis zonder die vertrouwde plek: de Onze Lieve Vrouwe Geboortekerk.

Meer informatie: lees HIER.
De tv-uitzending is te zien op zondag 8 december, om 23.05 uur op NPO2.

’s Ochtends op 8 december vindt de tv-viering plaats vanuit de H. Petruskerk (aanvang: 10.00 uur).
Voorafgaand aan de viering wordt om 9.45 uur het Geloofsgesprek uitgezonden. Pastoor Jack Glas vertelt hierin over de impact van de brand in de kerk in Hoogmade en Advent als de periode van voorbereiding op Kerstmis.

Meer informatie: lees HIER.
Deze uitzending is ook op NPO2.