Al een aantal jaren staat er een bank in het voorportaal van onze kerk waar lang-houdbare levensmiddelen kunnen worden gebracht. Dankbaar wordt dit alles aanvaard door de vrijwilligers van de voedselbank die ervoor zorgen dat  het terecht komt bij mensen die, om wat voor reden dan ook gebruik maken van de voedselbank. Alles is welkom denk hierbij aan; soep in blik, groenten in pot, rijst, pasta’s, koffie, thee, suiker, broodbeleg zoals hagelslag, jam of pindakaas. Maar ook wasmiddelen en tandpasta zijn meer dan welkom.  Sterke drank en wijn mogen niet, wel limonade en vruchtensappen.

Wilt u tijdens de advent iets geven zodat iedereen fijne kerstdagen mag beleven met iets extra’s op tafel. Let er dan wel op dat de houdbaarheidsdatum van uw gaven niet is verstreken. Een tip van ons aan u: bedenk wel dat ná 5 december de kruidnoten en andere sint lekkernijen ook voor de voedselbank hun aantrekkingskracht hebben verloren.

Grote dank voor uw gaven namens de mensen die gebruik maken van de voedselbank.

door: werkgroep diaconie Langeraar