Traditiegetrouw is op zondagavond 15 december om 19.00 uur de kerstsamenzang. Met medewerking van de hervormde- de gereformeerde- en de katholieke kerk, ondersteunt muziekvereniging Arti et Religioni de samenzang en zingt het popkoor Happiness kerstliederen. Natuurlijk is er alle  gelegenheid om mee te zingen.

Vóór het zingen van het lied “Stille nacht” wordt het elektrisch licht gedoofd en wordt het licht vanaf de adventskrans doorgegeven aan alle kerkgangers. Leden van de scouting Welverro zorgen, samen met enkele leden van  toneelvereniging Piccolo, voor een sfeervol binnenkomen. De entree is gratis, wel is er een collecte om de onkosten te dekken.

De leden van de werkgroep nodigen u allen uit om mee te komen zingen én te luisteren, om te horen over die kerstnacht en de geboorte van Gods Zoon. Weet u welkom.