Schoenendoosactie 2019
Sinds dit jaar doen we mee met de schoenendoosactie van Actie4kids. Edukans heeft besloten een ander project op te gaan starten en is gestopt met de schoenendoosactie.

Ook door actie4kids worden er jaarlijks schoenendozen uitgedeeld aan kinderen in oorlogsgebieden, weeshuizen en in andere moeilijke levensomstandigheden.
Via de scholen krijgen de kinderen de folder met uitleg over het vullen van een schoenendoos voor een kind in een ander land. Wilt u meedoen maar heeft u geen kind op een van de basisscholen in de buurt, dan kunt u de folder ook vinden bij de ingang van de kerk.

Wij hopen dat ook dit jaar weer veel mooi versierde schoenendozen gevuld zullen worden. Op zondag 17 november kunt u de schoenendoos meebrengen naar de Petruskerk, daar is om 11.15 uur een speciale viering die in het teken staat van de schoenendoosactie.

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met:
Joze Koot (071-3318275) of Suzanne de Jeu
Werkgroep kinderkerk