In het weekend van 23/24 november, het weekend van de Diaconie zal er een tweede collecte gehouden worden. Dan ondersteunen wij, de H. Clara en de H. Franciscus parochie het door ons uitgekozen project, thema “Als vrijheid je lief is”. Laatst op 4 oktober was er een symposium over “Als vrijheid je lief is” en het ging over mensen die de gevangenis straf erop hebben zitten.

De stichting Exodus is opgericht door Drs. Eerbeek en probeert het leven van ex-gedetineerde weer op de rails te zetten. Mevr. van der Well is de directeur van deze stichting. Zij vertelde samen met een ex-gedetineerde hoe ze na hun gevangenschap hun leven weer oppakken. Dit door hen te helpen met structuur en regelmaat te hervinden in het leven, het zoeken van werk en woning, het helpen met de administratie en schuldaflossing. Ook was de ex-gedineerde aan het woord en hij was de stichting Exodus erg dankbaar voor de aangeboden hulp en ondersteuning. Hij heeft zijn leven weer opgepakt, kortom een goed doel om te ondersteunen.

Lees verder in de Samenstromen voor meer informatie.

Namens de PCI- Zevenhoven