Op 27 oktober komt de TV-viering weer vanuit de H. Petruskerk in Roelofarendsveen.
Voorganger is pastoor Glas.
Het jongerenkoor Faith uit Roelofarendsveen ondersteunt de viering.

Aanvang: 10.00 uur.
De uitzendingen vinden plaats op NPO2.

Voorafgaand aan de viering wordt om 9.45 uur het Geloofsgesprek uitgezonden. Omdat de Kerk de ‘buitengewone missiemaand’ in oktober viert, is pater Melvin Victor Tharsis SVD te gast bij Leo Fijen. Pater Melvin is lid van de paters missionarissen van het Goddelijk Woord. Hij komt uit India en is nu 3,5 jaar werkzaam in Nederland. Vanuit de basiliek in Schiedam vertelt hij in het Geloofsgesprek: “De hele wereld is onze parochie.”

De wekelijkse eucharistievieringen komen uit alle delen van het land. De bisdommen hebben ervoor gekozen iedere week de vitaliteit van geloof en kerk vanaf wisselende locaties te laten zien.
Geloofsgesprek en eucharistieviering komen uit hetzelfde bisdom. Door elk bisdom zijn één kerk en één priester aangewezen die geregeld een viering verzorgen voor de televisie. Zo komt ieder bisdom zeven keer aan bod. Daarmee wordt geprobeerd recht te doen aan de verscheidenheid in geloofsbeleving.
Kijk HIER voor meer informatie.