Op 7 september was de presentatieviering van de vormelingen. Het Heilig Vormsel zal aan alle vormelingen van de gehele Claraparochie op vrijdagavond 22 november toegediend worden in de kerk van Langeraar, maar de presentatie is voor alle kinderen dichter bij huis. 

Twee kinderen, Dave Hoogervorst en Lewis van Rijn, kwamen met een gevulde rugzak naar de kerk om te laten zien wie ze waren en wat ze allemaal in hun mars hebben. 

In een mooie viering gingen we op zoek naar kracht. Welke kracht heb je in je en weet je hoe je die kracht kunt inzetten voor de ander? Dat was het thema van deze viering, waarin teksten en liedjes een mooi geheel vormden. Een beetje onwennig was het wel voor de jongens want ze hadden nog maar één bijeenkomst gehad, maar onder de leiding van veel inspirerende mensen, die het project begeleiden, zal het allemaal best gaan lukken. 

We wensen de jongens veel succes en plezier tijdens de voorbereiding.