Op 15 augustus zijn we weer vierend bijeen geweest bij de Lourdesgrot in Zevenhoven/Noordeinde. We hielden het dit jaar gelukkig op het nippertje droog en het geeft een bijzondere sfeer aan de viering als die  in de open lucht is. 

De mensen kwamen uit onze regio vanuit de parochies de Nes, de Kwakel, Kudelstaart, Aalsmeer en Uithoorn.  Maar verder zijn er ook altijd nog mensen uit omliggende parochies. We waren met ongeveer 85 mensen, wat best veel is gezien de toch mindere weersverwachting. 

Samen hadden we een mooie viering, waarbij pastoor Marco voorging. Veel gebeden werden aan het papier toevertrouwd en voor deze intenties werd tijdens het rozenhoedje nog eens extra gebeden. Het is een prachtige locatie die uitnodigt tot gebed. 

                                                                                                           

Ik denk dat veel mensen weer gesterkt naar huis gingen. Tot volgend jaar?  

                                                           

Gerard v.d. Ham