Fietstocht op zondag 29 september

Naast een aantal kerken van de federatie zijn mooie dingen te bezichtigen die de moeite waard zijn om te bekijken. Kom mee fietsen langs vier dorpen van de H. Claraparochie. Starten tussen 13.00 en 14.00 uur, de afstand: een ronde van ca 25 km.

De tocht gaat langs:

Nieuwveen  : Nicolaashof

Zevenhoven: Lourdesgrot en stilte tuin

Langeraar   : Adrianusbos

Noorden      : Mariakapel

en langs het natuurgebied De Groene Jonker. U kunt zelf kiezen waar u begint, meld u zich voor een routebeschrijving bij één van deze vier kerken tussen 13.00 en 14.00 uur en fiets op uw eigen tempo de route. Natuurlijk staat er wat te drinken klaar bij de te bezoeken bezichtigingen, ook is er in de tuinen/bos een vrijwilliger aanwezig die wat kan vertellen of eventueel een rondgang kan verzorgen.

Als door slecht weer de tocht niet kan doorgaan wordt dit vermeld op de website rkgroenehart.nl.