Het thema ‘Vrede Verbindt Over Grenzen’ nodigt uit om uit je eigen bubbel te komen. Veel mensen doen dat al en zetten zich in voor een inclusieve samenleving. Onze samenleving heeft behoefte aan deze mensen, die bereid zijn om uit hun comfortzone te stappen. Die laten zien dat er een antwoord is op polarisatie. De beste manier om dat te doen? Ontmoetingen…met elkaar praten dus. En nee, dat is niet soft, dat is hard werken. Maar aan de andere kant van de grens wacht vaak een wereld aan ontmoetingen en mogelijkheden.

Dus doe mee, ontmoet mensen van de overkant en luister naar ideeën. Zodat vrede ons verbindt, over grenzen heen. Tijdens de Vredesweek, en daarbuiten. Hierover willen wij nadenken op zaterdag 21 september in de H. Adrianuskerk te Langeraar. Aanvang 19.00 uur.

Oecumenische viering. Jubilans zingt, pastor H. van de Reep en dominee van der Zwaag zijn de voorgangers.

Door: werkgroep oecumene, Arie Rijnsburger