Van 6 oktober – 15 november 2019 starten we als gezamenlijke kerken van Protestants en RK Nieuwveen en Zevenhoven de 40dagenreis.
Het project begint op zondag 6 oktober met een gezamenlijke school- & kerkdienst in Sporthal de Vlijt in Zevenhoven (er zijn die dag geen diensten in de kerken). Daarna volgen er voor alle gemeenteleden 6 weken lang gespreksgroepen, die plaatsvinden in Nieuwveen en Zevenhoven. We werken met een studiegids en een dagboekje. U/jij vindt altijd wel een geschikte groep, omdat de dagen en dagdelen allemaal uiteenlopen, dus er zit altijd wel iets bij wat uitkomt.
Op dit moment zijn er al zo’n 30 groepjes, dus keuze genoeg….

In augustus/september zal er ook een magazine boordevol informatie verschijnen, dat samen met het Kerkblad en Samenstromen verspreid zal worden. We sluiten de 40dagenreis af met een concert van Martin Brand op 15 november in de Dorpskerk van Zevenhoven.

Aanmelden voor de gespreksgroepen kan via:   
http://www.aanmelden40dagenreis.nl