Iedereen, jong en oud, is van harte welkom om in de openlucht de viering bij de Lourdesgrot mee te maken. Echt een belevenis! We zullen vanuit verschillende parochies komen: De Nes, De Kwakel, Aalsmeer, Kudelstaart en Uithoorn. Daarnaast is natuurlijk iedereen welkom, waar u ook vandaan komt. Het is nog vakantietijd, dus we hopen dat ook gezinnen met kinderen zich bij ons aansluiten. 

Het programma ziet er ongeveer zo uit: 

11.00 uur     Eucharistieviering bij de Lourdesgrot waarin kapelaan Darek voorgaat

12.00 uur     lunch (zelf meebrengen) koffie/thee verkrijgbaar

13.15 uur     Rozenkransgebed waarbij mensen vanuit de  5 parochies De Kwakel, De Nes, Kudelstaart, Aalsmeer en Uithoorn om beurten zullen voorbidden.                                                     

Het zou toch geweldig zijn als er vanuit anderen plaatsen mensen deelnemen aan deze bedevaart. Hopelijk tot ziens op 15 augustus bij de Lourdesgrot.   

Informatie; Gerard van den Ham Tel. 06-12043366