Fietst u mee op zondag 1 september?

Parochiefietstocht “Samen uit op de fiets”

Dan organiseert het Activiteiten Comité van de RK Kerk de jaarlijkse fietstocht “Samen uit op de fiets”. Ook dit jaar heeft het Comité een mooie tocht bedacht. De tocht heeft een lengte van 30 km en is geschikt voor jong en oud. Onderweg is er een leuke controlepost, bij de Kinderboerderij De Schaapskooi op de Ursula in Nieuwveen. Hierna gaat de tocht verder naar de eindstop bij het clubhuis van de scouting in Nieuwkoop. Daar wachten de leden van het Comité op u om u in de watten te leggen. Hier kunt u onder het genot van een drankje, een pannenkoek en een sateetje gezellig bijkletsen. Hebt u zin in een leuke gezellige fietstocht? U bent van harte welkom! U kunt op eigen gelegenheid tussen 11.00 en 13.00 uur starten vanuit De Pastorie, Dorpsstraat 35, Nieuwkoop. Uiteraard bent u ook welkom bij de viering van 11.15 uur. Dan kunt u daarna aanmelden.

Kosten van deelname zijn 3 euro voor een volwassene en 1 euro voor een kind tot 15 jaar. Graag tot dan!

Activiteiten Comité