Beste Parochianen,

In mei ontving u huis aan huis een brief omtrent onze Actie Kerkbalans.

Anders dan andere jaren, maar bewust gedaan. Juist gedaan om niet regelmatige kerkgangers, onze jongere generaties en onze niet parochianen te bereiken. Om hen duidelijk te maken dat we op de huidige manier niet in staat zijn om beide kerkgebouwen en kerkhoven te behouden voor onze dorpen.

Parochianen of andere begunstigers, die al hebben bijgedragen dit jaar, worden natuurlijk hartelijk bedankt voor hun gift. Maar juist aan hen vragen wij medewerking hierover te praten met mede dorpsbewoners, hun kinderen of overige familie om ook hun verantwoording te nemen en actief mee te doen. Actief in bijdragen, actief in medewerking en actief in bezoek aan onze vieringen.

Wij kunnen nog heel veel vrijwilligers gebruiken om de zaken zoals nu worden geregeld te kunnen blijven doen. Dit wordt echter veelal door ouderen gedaan. Om continuïteit te waarborgen hebben we juist jongeren (60- minners) nodig. Voelt u zich aangesproken, neem dan even contact op met Theo Witteman, secretaris van de beheercommissie, tel. 071-5018065 of laat dit weten via het secretariaat op de pastorie van Rijpwetering.  Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

De beheercommissie