Op 22 en 23 maart jl. is met het leidingweekend de aftrap gegeven voor de Zomerkampen 2019. Elk jaar wordt een thema gekozen uit de Bijbel dat de hele week met de deelnemers meegaat; zowel in de dagopening als in de dagsluiting, maar ook in de spelonderdelen, zelfs in het menu. Dit jaar is het thema: ‘Hier ben ik’.

In de week van 21 juli t/m 27 juli 2019 zijn er drie leeftijdsgroepen op zomerkamp vanuit het bisdom Rotterdam.

  • Kinderen van 8 tot 11 jaar gaan naar een geweldig kampgebouw in Eindhoven. Samen met het leidingteam o.l.v. Esther van Berkel en diaken Steef Lokken gaan ze er een onvergetelijke week van maken.
  • Tieners van 12 tot 14 jaar gaan naar Lisse. De hoofdkampleider, Lisette Fije, en diaken Jos van Adrichem gaan samen met de rest van het team een inspirerende en uitdagende kampweek organiseren. Zoals elk jaar doen ze ook een diaconale activiteit.
  • Jongeren van 15 tot 17 jaar gaan naar Den Bosch waar ze onder leiding van het team aangevoerd door Johnny van der Loos en diaken Ronald van Berkel een zomerkamp gaan meemaken waarvan het programma speciaal op hun leeftijd gemaakt is.

Heeft u zelf kinderen in de leeftijd tussen 8 en 17 jaar of kent u kinderen in uw parochie in die leeftijd: maak de kinderen en hun ouders attent op de flyer.

Let op! Heeft u of kent u kinderen waarvoor de eigen bijdrage om mee te gaan te hoog is? Wij willen dat ook die kinderen mee kunnen. Neemt u hiervoor of voor alle andere vragen contact op met Désirée Bühler, jongerenpastoraat bisdom Rotterdam:
E. d.buhler@bisdomrotterdam.nl.

Meer informatie: zie de Flyer ‘Zomerkampen 2019’ (pdf).