De twaalf kinderen die zich voorbereiden op het sacrament van het H. Vormsel en de begeleiders zijn al heel wat keren bij elkaar gekomen. Ze hebben gewerkt in het projectboek, bijbelverhalen gelezen, toneelstukjes opgevoerd, collages gemaakt en kwartet gespeeld. Er waren ook gasten. Vrijwilligers kwamen vertellen waarom ze tijd en inzet geven voor de parochie. En zelf zijn de vormelingen ook vrijwilliger geweest. Ze hebben een taak voor de kerk gedaan. Zodoende leren ze over de H. Geest en wat die voor je leven als gelovige kan betekenen.
Nu is het zover: op vrijdagavond 7 juni op 19.00 uur in de H. Petruskerk in Roelofarendsveen. Mgr. van den Hende zal het vormsel toedienen. Het koor Faith zingt en het belooft een mooi feest te worden. We willen u van harte uitnodigen erbij te zijn en voor de vormelingen te bidden. Komt u ook? Want samen zijn we kerk.