Donderdagmorgen, 7 februari 2019, om 09.00 uur dienst in de kapel. Voor het laatst begeleid door Ann Spoelder.

Het begon met een hartelijk welkom door Heleen van Reep en een volle kapel met lieve mensen.

De door Cor en mij uitgezochte liederen mochten gezongen worden.

Een hartelijk welkom door onze pastor Heleen met mooie woorden ging vooraf van de viering. Ook het Salve Regina werd goed meegezongen. Na afloop wachtte mij en Cor een enorme verrassing. Een versierde tafel met veel heerlijkheid en een lang zal ze leven ging vooraf. De dames Irma en Wilma zorgden voor veel heerlijks. Het afscheidscadeau en de hartelijke woorden gesproken door Rob Aupers deden ons veel goeds.

Met heel veel plezier heb ik dit werk graag gedaan. Opgeleid door drie goede lieve mensen, Ien Tensen, Wil Wansinck en Bets Verhage zal ik deze tijd nooit vergeten.

Nogmaals hartelijk dank voor deze. Door jullie blijk van waardering wens ik mijn opvolgster, opvolger een net zo’n mooie tijd.

Liefs Ann Spoelder en Cor van Eyk

Ook op deze plek willen wij nog eens onze dank uitspreken voor het jarenlange vrijwilligerswerk van Ann. We gaan haar zeker op de donderdagochtenden missen. We wensen haar en Cor een goede toekomst in Drente en hopen dat zij daar nog lang van elkaar en de mooie omgeving mogen genieten.

BCP en pastoraatgroep