Het is eindelijk zover. Het nieuwe koor heeft een naam gekregen:  Jubilans. Jubilans zingt regelmatig op zondag of zaterdagavond in de H. Adrianuskerk en soms ook samen met een ander koor, b.v. kinderkoor “De vrolijke noot” of jongerenkoor “Spirit”. Oefenen gebeurt elke maandagavond van 20.00 uur tot 22.00 in de kerk.  Het koor bestaat op dit moment uit 2 mannelijke koorleden en een aantal alten en sopranen. Manon ter Steege is  dirigente en Wim Loos organist. Het is niet alleen gezellig maar er wordt ook hard gewerkt om de liederen zo goed mogelijk tijdens de vieringen ten gehore te brengen.

Het koor is nog op zoek naar versterking 

Als je het leuk vindt om een keer mee te komen zingen is de Pinksternoveen op maandagavond 3 juni om 19.30 misschien een goede gelegenheid. Dan kom je ongeveer drie maandagavonden daarvoor meeoefenen.