Al een aantal jaar organiseert de werkgroep diaconie Langeraar het project “Gast aan tafel” in de vastentijd. Dit jaar is de vasten van 6 maart tot 20 april. De bedoeling is om mensen uit de eigen omgeving beter te leren kennen en een paar uurtjes gezellig samen te zijn. Nodig één of meer mensen uit om te komen eten. Dit kan zowel voor de gasten maar ook voor de gastvrouw/heer een klein feestje zijn. Kijk zelf wie u uit wilt nodigen. Bijvoorbeeld iemand die u bij de koffieontmoeting in de kerk weleens spreekt. Of iemand die u weinig spreekt maar wel regelmatig tegenkomt. Of iemand waarvan u denkt dat die behoefte heeft aan aanspraak/aandacht. En wie heeft dat eigenlijk niet? Vertel over dit project en dat u het fijn zou vinden als hij/zij bij u komt eten. Spreek een datum en tijd af en maak er een gezellige avond van. Meld u aan! Bij aanmelding krijgt u een mooie kaars met een afbeelding van de H. Adrianuskerk die aan het begin van de avond kan worden ontstoken zodat duidelijk is dat dit vanuit de kerk wordt georganiseerd. Aanmelden kan persoonlijk bij onderstaande leden van de werkgroep of via de mail. Ook ligt er een aanmeldingslijst achter in de kerk. Wij hopen op gezellige ontmoetingen voor veel mensen en wensen dat iedereen toe.

Marrie Akerboom tel: 603170 mail: marrie.akerboom@planet.nl

Jany Keijzer tel: 604333 mail: jany.kees@ziggo.nl

Agatha van Kints tel: 609090 mail: wim@vankints.nl

Door: werkgroep diaconie Langeraar