Even een laat bericht van het St. Caeciliakoor dat op 22 november het patroonsfeest van ons koor St. Caecilia vierde. In de eucharistieviering van 22 november zong het koor en werden daarna 10 jubilarissen in het zonnetje gezet. Pastor Bosma reikte de jubilarissen een speldje, pen, cadeaubon en oorkonde uit.

De jubilarissen dit jaar waren:

Wim Harding 60 jaar koorlid, Mien Pieterse 45 jaar koorlid, Anneke Putman 40 jaar koorlid, Trees de Schrijver, Annie Wieman en Elly van Rossenberg, 35 jaar koorlid en tenslotte Loes en Ton Jacobs en Rita en Ineke Jacobs, 12,5 jaar koorlid.

Natuurlijk kregen de jubilarissen ook een mooie bos bloemen. Na de viering was er gelegenheid de jubilarissen te feliciteren onder het genot van koffie, thee met wat lekkers.      

Alle jubilarissen waren zeer verrast en genoten van dit samenzijn.

Bestuur St. Caecilia