Samenvoegen Pastoraatgroepen Hoogmade/Woubrugge en Oud Ade/Rijpwetering?

Nu pastor Marjo tijdelijk niet aanwezig is, gaat het werk gewoon door.

De pastoraatsgroep is bij elkaar geweest en heeft nagedacht over hoe we kunnen zorgen voor frisse nieuwe geluiden en gedachten die nodig zijn om alles in en om de kerk goed te laten verlopen. Een pastoraatsgroep van een pastor en 2 parochianen is een te kleine bezetting. Veel parochianen vinden de kerk belangrijk, en zouden het vreselijk vinden als die niet kon blijven bestaan. Van samenwerken met de pastoraatsgroepen van Rijpwetering en Oud Ade willen veel parochianen niet horen. Maar als er niemand bereid is om mee te denken, en om de ogen en oren open te houden voor wat er speelt  in uw eigen geloofskern, kan het niet anders of dat wordt de toekomst. Er is ook een tussenoplossing mogelijk. Wie van u zou een keer of af en toe willen meedenken met de mensen van de pastoraatsgroep? Dat zou al veel helpen!

Mocht u dit wel een goed idee vinden kunt u zich melden bij Connie Koeleman.

Haar email adres is: tophairhoogmade@icloud.com

De pastoraatgroep