Schilderwerk pastorie en kerk.

Dit jaar wordt het binnen schilderwerk in de pastorie waar nodig afgemaakt. De gangen, entree en spreekkamer zijn dan van een nieuwe kleur voorzien. Als men weet dat de oude verf er nog door Aad van Mil op is gesmeerd en er inmiddels al zo’n 20 jaar opzat, dan is het duidelijk dat het zeker geen overbodige luxe is geweest. Omdat we de naam van Aad en zijn vakmanschap toch in ere willen houden hebben we de kleurenstelling van de Lodewijkzaal als leidraad gebruikt.
Hetzelfde gaan we doen in de gang achter het groene deurtje. Het betreft daar voornamelijk de kozijnen, deuren, plinten en sauswerk. Hierna mag schilder Aad Goeman weer naar de volgende klant. U ziet het, we zitten nog steeds in de A(ad) categorie.

Klein onderhoud schenkt nieuwe mobiele geluidsinstallatie.

Bij de laatste begrafenis gaf de microfoon van de geluidsinstallatie de geest. Na 20 jaar was hij trouwens wel aan het eind van zijn latijn. Volgens “deskundigen” waren de golflengtes waarop hij kon worden afgesteld al jaren verboden. Piloten van overkomende vliegtuigen konden als het een beetje meezat de hele teraardebestelling volgen. Gelukkig waren de dames van het klein onderhoud bereid om de kosten van een nieuwe mobiele installatie op zich te nemen. De leverancier nam de oude meteen mee. Misschien was het iets voor hun museum zei hij schaterlachend.

AVG-bordjes. (Algemene Verordening Gegevensbescherming)

De AVG-bordjes, waarop staat dat er in het kerkgebouw opnames kunnen worden gemaakt, die vervolgens kunnen worden uitgezonden, zijn inmiddels opgehangen.
Overigens kunt u als u niet wilt dat er beeldmateriaal van u gebruikt wordt, vóór de viering aan de koster vragen op welke plaats u kunt gaan zitten.

Namens de BCP, Henk Brunt (groot onderhoud)