Familievieringen

Wat een vreugde over zo’n fijne Kerstavondviering. Wat een grote belangstelling en wat heeft iedereen genoten van de zang, het spel en heel de viering. Dit kon gebeuren door de inzet van enkele mensen. Maar u weet ook wel dat zij nog meer taken hebben in de kerk. Komend voorjaar hopen we nog een aantal familievieringen te beleven. Maar dat gaat niet vanzelf. We hopen toch echt dat er enkele jonge mensen zullen zijn die in de voorbereiding van dergelijke vieringen hun steentje willen bijdragen. Als er niets gebeurt, is de kerk van Hoogmade niet levensvatbaar voor de toekomst.
Het is toch geweldig om zo met elkaar te kunnen vieren, gemeenschap te beleven en de kinderen zo vertrouwd te maken met geloof en kerk?
Dus sta op! Meld je aan bij Connie Koeleman, Jeanne Borst of bij het secretariaat. Als we het samen doen is de last licht!
Marjo Hoogenbosch, pastoraal werker

De familieviering van 24 december 2018 was een drukbezochte avond. Veel ouders met kinderen en opa’s en oma’s.
Iedereen kwam voor een kerstgevoel, een gevoel van samenzijn.
Het kerstspel ging over een herbergier die telkens uit zijn slaap werd gehaald. Hij had geen ‘ Stille nacht’. Er werd gezongen door het Nederlandstalig koor en Enjoy en er werd fantastisch meegezongen.

 

De voorgangster was mevrouw Thea Dingjan; zij heeft met veel enthousiasme geholpen bij de voorbereidingen en het vieren van de viering. Op de foto staan de spelers van het kerstspel.
Jeanne Borst-Oudshoorn