Het afgelopen jaar organiseerde koor Revival de Passion in Zevenhoven, na voorgaande edities in Nieuwveen, Aarlanderveen en Noorden.
Het werden twee drukbezochte uitvoeringen en veel mensen die wij na afloop spraken, vonden het een indrukwekkend gebeuren. “Wat jammer dat het nu voorbij is,” zeiden we tegen elkaar. Een jaar lang voorbereiden, veel vergaderen, fotosessies in onze tuin, veel koorrepetities, alles tot één geheel smeden, twee uitvoeringen en dat was het.
Maar nee, dat was het niet! Eén van de bezoekers was dermate onder de indruk van het hele gebeuren, dat zij het hele pakket graag in 2019 naar De Kwakel wilde halen. En dit gaat dus nu gebeuren.

Op 14 april 2019 om 15.00 uur staan we er in De Kwakel weer klaar voor, De Passion! Heeft u het in 2018 gemist, dan heeft u de alsnog de kans om naar deze uitvoering te komen. Was u dermate onder de indruk van het geheel en zou u het nog wel een keer willen zien, dan bent u natuurlijk ook weer van harte welkom.

Wij gaan er in ieder geval weer voor!