Kindje Wiegen ook in 2018 weer een ware happening!
Eerste Kerstdag om 14.00 uur was het weer tijd voor het inmiddels niet meer weg te denken Kindje Wiegen. In een goed gevulde kerk werd het kerstverhaal nagespeeld. Ook dit jaar waren een vader en moeder bereid om met hun pasgeboren kindje de rol van Jozef, Maria en Jezus op zich te nemen. Een aantal kinderen kwam verkleed als engel of herder naar de kerk en kreeg een rol in het geheel.
Ook herder Paul was weer met een ezeltje naar de kerk gekomen.
Zelfs de drie koningen, mét kameel, maakten hun opwachting bij de stal. Het was er dan ook een drukte van belang.
Jeugdkoor “Flos Campi” zong ook deze middag een aantal mooie kerstliedjes. Het was weer een geweldige happening. Groot en klein heeft genoten!
Aan het eind van het feest werden de kinderen getrakteerd op kerstkransjes. We vierden tenslotte de verjaardag van Jezus!
Net als andere jaren werd na afloop een deurcollecte gehouden. De opbrengst hiervan is bedoeld voor ons pleegkind Ann. Pater Harry zorgt er al jarenlang voor dat de opbrengst goed besteed wordt. Dit jaar haalden we het prachtige bedrag van € 225,95 op.
Heeft u het dit jaar gemist? Noteer alvast in uw nieuwe agenda: 25 december 2019 om 14.00 uur, Kindje Wiegen. U bent alvast van harte uitgenodigd!

Werkgroep kindje wiegen